LAventureMusicale_Poster 2022_Legendevanderodedraad

Legende van de Rode Draad

Zaterdagavond 26 maart en zondagmiddag 27 maart 2022

 

 

Met wie voel jij je verbonden in het leven?

Legende van de Rode Draad

Zaterdagavond 26 maart en
zondagmiddag 27 maart 2022

 

Met wie voel jij je verbonden in het leven?

LAventureMusicale_Poster 2022_Legendevanderodedraad

Je heb het vast wel eens meegemaakt; je komt iemand tegen met wie het meteen klikt en die je hoe dan ook tegenkomt in je leven; een zielsverwant. De oude Japanse legende van de Rode Draad vertelt hoe een onzichtbare rode draad willekeurige mensen verbindt in het leven.
Een mooi thema in de reeks van succesvolle projecten van L’ Aventure Musicale, waar de passie voor muziek als een rode draad de muzikanten verbindt. Peter-Paul van Esch en het orkest zoeken de rode draad in allerlei muziekstukken over vrijheid en vaderlandsliefde (Leyenda de Milliano over de vrijheidsstrijder Emiliano Zapata en Hymn to Red October). Ook de liefde met muziektitels als Radar Love, El tango de Roxanne uit de film Moulin Rouge zal indruk maken.

De presentatie van de voorstellingen is in handen van Danielle Lous en de voorstelling wordt artistiek omlijst door Ali Clarke, een Ierse danseres die met rode draden een cross-over maakt tussen dans en circus op het podium en in de zaal.

Daarnaast zal Josanne Buiting de muziek vergezellen van prachtige beelden, zodat de betekenis van de muziek verduidelijkt wordt.
Naast de (zang)solisten Randy Hoekwater, Don Feltges, Renske Meijer, Laura Bronneberg, Tessa van Buuren en Neil Foreman werken mee aan deze voorstelling dansschool Tango Deseo, Tilburgs Mannenkoor La Renaissance en de kinderkoren Souvenir Jeugdkoor, Kinderkoor Zi-Zo en Koorschool Senta. Ook het vertrouwde ondersteuningscombo is weer van de partij, net als Orkest L’ Aventure Noord.

Naast prachtige muziek worden ook kunstwerken gecreëerd door Ali Clarke. Deze verrassende kunstwerken worden na afloop van de concerten in de foyer van de concertzaal geveild.

Er zijn twee voorstellingen in de Concertzaal van Schouwburg Concertzaal Tilburg:
Zaterdagavond 26 maart 2022, aanvang 20.30, zaal open 19.45 uur
Zondagmiddag 27 maart 2022, aanvang 14.30, zaal open 13.45 uur

Kaarten à € 17,50 incl. koffie/thee tijdens de pauze en een programmaboekje zijn te bestellen via onderstaand bestelformulier, Schouwburg Concertzaal Tilburg (za / zo) en bij de kassa van Theaters Tilburg (à € 20,50).

BESTEL HIER JE KAARTEN

Voorgaande projecten