Heroes

Verrassende muziekvoorstelling op 27 november 2021

Met medewerking van Ton van Heeswijk

LAventureMusicale_Poster 2021_Heroes
LAventureMusicale_Poster 2021_Heroes

Heroes

Verrassende muziekvoorstelling op 27 november 2021

 

 

Met medewerking van Ton van Heeswijk

In de reeks succesvolle voorstellingen verzorgt L’ Aventure Musicale onder leiding van dirigent Peter-Paul van Esch een nieuwe sfeervolle show! In ‘Heroes’ staat de muziek van de legendarische zanger David Bowie centraal, maar ook de symfonie ‘Heroes’ van de Amerikaanse componist Philip Glass. Voor de uitvoering van deze symfonie is toestemming gevraagd aan de componist zelf.

 

‘Heroes’ is het meest tijdloze nummer van David Bowie. Het is een lied dat een leven samen verbeeldt, het is een lied over vechten voor de mogelijkheden van de toekomst. Dit thema is zeer actueel, aangezien door alle beperkingen onze toekomst niet duidelijk. Orkest L’ Aventure Musicale neemt haar publiek hierin mee samen met de zangsolisten Rias Baarda, Marleen Achten en Marieke van Middelkoop en visuele vormgever Jeanne Shaw. De presentatie van deze verrassende avond is in handen van Ton van Heeswijk. In het voorprogramma geeft Orkest L’ Aventure Noord alvast een voorproefje.

 

Als je de voorstelling wil beleven, koop dan gauw een kaartje, want eerdere voorstellingen waren vlot uitverkocht. De voorstelling vind plaats op zaterdag 27 november in de Concertzaal van Theaters Tilburg om 20.30 uur. Het voorprogramma start om 19.30 uur.

 

Kaarten à € 17,50 incl. koffie/thee tijdens de pauze en een programmaboekje zijn te bestellen via onderstaand bestelformulier, Schouwburg Concertzaal Tilburg en bij de kassa van Theaters Tilburg (à € 20,50).

BESTEL HIER JE KAARTEN

BESTEL HIER JE KAARTEN