Heroes

Een verrassende muziekvoorstelling op 27 november 2021

Met medewerking van Ton van Heeswijk

LAventureMusicale_Poster 2021_Heroes
LAventureMusicale_Poster 2021_Heroes

Heroes

Een verrassende muziekvoorstelling op 27 november 2021

 

 

Met medewerking van Ton van Heeswijk

In de reeks succesvolle voorstellingen verzorgt L’ Aventure Musicale onder leiding van dirigent Peter-Paul van Esch een nieuwe sfeervolle show! In ‘Heroes’ staat de muziek van de legendarische zanger David Bowie centraal, maar ook de symfonie ‘Heroes’ van de Amerikaanse componist Philip Glass. Voor de uitvoering van deze symfonie is toestemming gevraagd aan de componist zelf.

‘Heroes’ is het meest tijdloze nummer van David Bowie. Het is een lied dat een leven samen verbeeldt, het gaat over strijd voor de mogelijkheden van de toekomst. Dit thema is zeer actueel, door alle beperkingen is onze toekomst onzeker. Orkest L’ Aventure Musicale neemt haar publiek hierin mee samen met de zangsolisten Aschwin Schreider (frontman David Bowie tribute band), Marleen Achten en Marieke van Middelkoop en visueel vormgever Jeanne Shaw. De presentatie van deze verrassende avond is in handen van Ton van Heeswijk.

Wil je deze muzikale beleving meemaken? De voorstelling vindt plaats op zaterdag 27 november in de Concertzaal van Theaters Tilburg om 20.30 uur. Het voorprogramma start om 19.30 uur.

Kaarten à € 17,50 incl. koffie/thee tijdens de pauze en een programmaboekje zijn te bestellen via onderstaand bestelformulier, Concertzaal Tilburg en bij de kassa van Theaters Tilburg (à € 20,50).

BESTEL HIER JE KAARTEN

BESTEL HIER JE KAARTEN