L Aventure Musicale Poster 2022 Tien!

Tien jaar L’ Aventure Musicale

Feestelijke muziekvoorstelling, 9 & 10 juli 2022

 

 

 

Tien jaar
L’ Aventure Musicale

Feestelijke muziekvoorstelling,
9 & 10 juli 2022

 

 

 

L Aventure Musicale Poster 2022 Tien!

In 2012 gestart met Beatlemania in poptempel 013 en daarna volgde een lange reeks succesvolle voorstellingen in de Concertzaal van Theaters Tilburg. In 2013 gestart met een muziekopleiding met inmiddels 60 leerlingen en twee leerlingorkesten. Na tien jaar is het tijd dit succes met elkaar te vieren.

Op zaterdagavond 9 juli neemt Projectorkest L’ Aventure Musicale haar publiek mee terug in de tijd en speelt een gevarieerd programma gebaseerd op alle reeds uitgevoerde voorstellingen. Dit waren Beatlemania: love me do, Tilburg 1001 nacht, Tilburg Verliefd, El Dorado, African Roots, Illusions, Europa, Expositie, Heroes en Legende van de rode draad. Het orkest speelt samen met maar liefs vier zangsolisten, een popband en een DJ. De zangsolisten zijn Laura Bronneberg, Marleen Achten, José Driessen en Marieke van Middelkoop. U hoort muziek van de bands U2, The Beatles en Led Zeppelin, maar ook Klezmer en Arabische muziek. Ook speelt het orkest prachtige filmmuziek van de componist John Powell. Na afloop van het concert vieren we met elkaar ons jubileum met een hapje en drankje.

Zondag 10 juli staat in het teken van de muziekopleiding en bestaat uit optredens van achtereenvolgend de leerlingorkesten L’ Aventure Reeshof en L’ Aventure Noord. De orkesten spelen hun eigen programma en samen spelen ze de Lady Gaga Medley. Daarna gaat Projectorkest L’ Aventure Musicale verder met het programma. Aan het eind spelen de drie orkesten samen Alas (a Malala).  Na het concert zijn er feestelijke activiteiten voor de jeugdleden en is er ook een hapje en een drankje.

Beide concerten vinden plaats in de WAT hal, Ledeboerstraat 5, 5048 AC Tilburg op:
– 9 juli om 20.00 uur, zaal open: 19.30 uur
– 10 juli om 14.00 uur, zaal open: 13.45 uur

Kaarten a €5,- per dag zijn te bestellen met onderstaande formulier. Kaarten zijn te bestellen tot en met 8 juli 18:00 uur.

Andere projecten

 

 

In 2012 gestart met Beatlemania in poptempel 013 en daarna volgde een lange reeks succesvolle voorstellingen in de Concertzaal van Theaters Tilburg. In 2013 gestart met een muziekopleiding met inmiddels 60 leerlingen en twee leerlingorkesten. Na tien jaar tijd voor feest. Orkest L’ Aventure Musicale neemt haar publiek meer terug in de tijd en speelt een gevarieerd programma gebaseerd op alle reeds uitgevoerde voorstellingen. Na afloop van het concert is het tijd voor een hapje en drankje om dit samen te vieren.

Dit alles vindt plaats op 9 en 10 juli in de WAT hal, Ledeboerstraat 5 in Tilburg.

Op zaterdag 9 juli is het concert van projectorkest L’ Aventure Musicale om 20.00 uur.

Op zondag 10 juli zijn de 3 concerten vanaf 14.00 uur achtereenvolgend:
L’ Aventure Reeshof
L’ Aventure Noord
Projectorkest L’ Aventure Musicale

Na het concert op zaterdag 9 juli is er een groot feest in de WAT hal met muziek en lekkere hapjes en drankjes.

Kaarten a €5,- per dag zijn te bestellen met onderstaande formulier.