Afsluiting 2021

Een veel bewogen muziekjaar is voorbij. Een jaar zonder optredens, maar met aangepaste repetities en de start van Orkest L’ Aventure Reeshof begin juni. Door de huidige versoepelingen konden we dit jaar het seizoen gezamenlijk afsluiten. Voor de jeugd een muzikale speurtocht en voor Orkest L’ Aventure Musicale een repetitie in de buitenlucht.

Jeugd
Voor Orkest L’ Aventure Noord en Orkest L’ Aventure Reeshof was op zondag 11 juli een muzikale speurtocht uitgezet in het Quirijnstokpark. Tijdens een zonovergoten middag ging de jeugd speuren naar walnoten door b.v. lang op een sousafoon te blazen, een instrument te schilderen of een speciale editie van Jeu de boules met muzieklijnen.
Aan het eind kreeg iedereen een prijsje en kon de vakantie bijna beginnen.

Orkest L’ Aventure Musicale
Op woensdag 14 juli werd er weer sinds lange tijd gerepeteerd. Niet in de gebruikelijke Symfonie, maar in het natuurtheater te Oisterwijk. Het zou een grijze dag worden, maar regen bleef uit. Op het programma stonden diverse sainsons, mede omdat het Quatorze Juilliet was, en met ruim 40 muzikanten werd dit een groot succes.
Na afloop werd in Boscafe De Rode Lelie onder het genot van een hapje en een drankje het eind van het muzikale jaar beklonken.