LAventureMusicale_Berichten_WIjnenbonbonactie2021

Wijn- en bonbonactie 2020

LAventureMusicale_Berichten_WIjnenbonbonactie2021

Wijn- en bonbonactie 2020

* Deze actie is reeds verlopen *

Muziekvereniging L’ Aventure Musicale heeft helaas al maandenlang geen concert kunnen geven. Om toch iets van ons te laten horen zijn we met een wijn- en bonbonactie gestart. Het is fijn als je ons hiermee wilt steunen. Het zijn bijzondere wijnen en de bonbons komen van Huize Geers.

LAventureMusicale_LesAmis
Wijn – Provin Provence
Onze wijnen komen uit de Provence! De streek van zon, mistral, fruit- en olijfbomen, lavendel en kruiden als tijm en rozemarijn. We vertoeven regelmatig in Bonnieux, één van de mooiste wijndorpen van Frankrijk in het hart van de Provence. De hoge kwaliteit van de wijnen wordt alom erkend en de prijzen liggen gunstig.Je krijgt minimaal 10% korting op de normale verkoopprijs.
 
LAventureMusicale_LesAmis
Bonbon – Huize Geers
Huize Geers is al decennialang een begrip in Tilburg. Hun geschiedenis gaat terug tot 1937. Tegenwoordig staat Hein Geers als vierde generatie aan het hoofd van dit echte Tilburgse familiebedrijf. In de loop van de jaren heeft Huize Geers zich exclusief toegelegd op de chocolade. Hein is zelfs nog een stap verder gegaan, en maakt als één van de weinige chocolatiers in Nederland nog op ambachtelijke wijze producten ‘van boon tot reep’. Maar ook de andere ingrediënten worden zo veel mogelijk in eigen huis geproduceerd. Met passie, vakmanschap en de fijnste ingrediënten maakt Hein zelf verse bonbons en truffels speciaal voor L’ Aventure Musicale.
 

Bestelformulier
Het bestelformulier kun je HIER vinden.