Decemberactie 2021

Beste (gast)muzikanten, leerlingen, ouders en vrienden van L’ Aventure Musicale,
 
Na alle inspanningen in het afgelopen tijd is het nu tijd voor ontspanning. Tijdens de feestdagen kunnen jullie vast iets extra’s gebruiken. Wij bieden jullie een aantal goede wijnen aan uit Frankrijk en Italië. Natuurlijk zorgvuldig geselecteerd door onze dirigent Peter-Paul van Esch, die zich daar in gespecialiseerd heeft. De actie is dit jaar uitgebreid met bier. Voor de liefhebbers heeft T DRINKS speciaal voor jullie een lekker biertje geselecteerd, het Tilburgs Praotwaoter. Daarnaast zijn er de bonbons, dit jaar afkomstig van Albèrt Chocolaterie. Zij leveren heerlijke, met de hand gemaakte bonbons.
 
Door mee te doen aan deze decemberactie, steun je ook onze muziekvereniging omdat een deel van de opbrengst bestemd is voor Orkest L’ Aventure Musicale, Orkest L’ Aventure Noord en Orkest L’ Aventure Reeshof. Je kunt de wijn per fles of per doos van 6 bestellen, maar je mag ook combineren. Bier is verkrijgbaar in flesjes van 33 cl en 75 cl en de bonbons in doosjes van 250 gram. Tijdens de laatste repetities van dit jaar kunt u uw bestelling meenemen. Ben je niet aanwezig? Dan komen wij alles netjes bij jou thuis afleveren.
 
Via dit bestelformulier vind je informatie over de soorten wijn, bier en bonbons. Bestellingen kunnen worden doorgegeven t/m dinsdag 14 december.
 
Geniet ervan!
Bestuur L’ Aventure Musicale