Door u aan te sluiten bij Les Amis steunt u L’ Aventure Musicale bij het realiseren van haar ambities, doelstellingen en toont u betrokkenheid bij het orkest. Zo maakt u het mogelijk dat we geweldige voorstellingen voor u kunnen blijven maken.

En, Orkest L’  Aventure Musicale klinkt toch ook veel mooier met een zaal vol enthousiaste vrienden!

Vergroot daarom de draagkracht van Orkest L’ Aventure Musicale en treed toe tot ‘Les Amis de L’ Aventure’ voor €50 en €100 per jaar. Als dank bieden wij u een aantal voordelen aan. Voor L’  Aventure staan het contact met haar publiek hoog in het vaandel. Wij betrekken geïnteresseerden op een actieve wijze te betrekken bij het reilen en zeilen van onze vereniging. Als een ‘Ami’ wordt u gedurende het jaar op de hoogte gehouden van onze verenigingsactiviteiten via de diverse media en persoonlijke benadering. Met uw bijdrage ondersteunt u onze vereniging en zorgt u ervoor dat L’ Aventure Musicale al haar fantastische projecten kan voortzetten!

Sponsoring
Voor de uitvoering van onze concerten vragen wij subsidies aan bij diverse fondsen en natuurlijk betalen de bezoekers entree. De entreeprijs proberen we ieder jaar zo laag mogelijk te houden, zodat het voor iedereen mogelijk is de uitvoeringen bij te wonen. Muziek is van en voor iedereen! Met de subsidies en entreegelden is het ieder jaar lastig om uit de kosten te komen, daarom zijn we op zoek naar u. Hieronder treft u de diverse mogelijkheden om sponsor van L’  Aventure te worden.

Enthousiast?
Bent u net zo enthousiast als wij over de concerten die L’ Aventure Musicale jaarlijks samenstelt en uitvoert? Draagt u muziek een warm hart toe? Misschien bent u dan een van de nieuwe ‘sponsors’ van Orkest L’ Aventure Musicale. Voor bijvoorbeeld € 500 per jaar zorgt u ervoor dat wij door kunnen gaan met het maken van fantastische voorstellingen en kunt u deze gratis bijwonen met twee personen. Laat uw gegevens achter en u ontvangt ons sponsorplan. Dit kan door naar Marian Elsinga te mailen of gebruik te maken van onderstaand formulier.

Sponsorkliks

Help muziekvereniging L’ Aventure Musicale aan meer inkomsten! We zijn aangesloten bij SponsorKliks. Via het logo van SponsorKliks komt je uit bij circa 100 winkels waar je precies hetzelfde betaalt maar gaat er een kleine commissie naar de muziekvereniging!

Je sponsort dus gratis!

Sander van de Heuvel

“... quote ...”

Agenda Start Reeshof
MARIAN ELSINGA
Functieomschrijving