LES AMIS DE L'AVENTURE

Door u aan te sluiten bij Les Amis steunt u L’ Aventure Musicale bij het realiseren van haar ambities, doelstellingen en toont u betrokkenheid bij het orkest. Zo maakt u het mogelijk dat we geweldige voorstellingen voor u kunnen blijven maken.

En, Orkest L’ Aventure Musicale klinkt toch ook veel mooier met een zaal vol enthousiaste vrienden!

Vergroot daarom de draagkracht van Orkest L’ Aventure Musicale en treed toe tot ‘Les Amis de L’ Aventure’ voor € 50 en €100 per jaar. Als dank bieden wij u een aantal voordelen aan. Voor L’ Aventure staan het contact met haar publiek hoog in het vaandel. Wij betrekken geïnteresseerden op een actieve wijze te betrekken bij het reilen en zeilen van onze vereniging. Als een 'Ami' wordt u gedurende het jaar op de hoogte gehouden van onze verenigingsactiviteiten via de diverse media en persoonlijke benadering. Met uw bijdrage ondersteunt u onze vereniging en zorgt u ervoor dat L’ Aventure Musicale al haar fantastische projecten kan voortzetten!

SPONSOREN

Voor de financiering van concerten en producties in 2012 t/m 2020 mochten wij van onderstaande ondernemingen een financiële bijdrage ontvangen, waarvoor wij uiterst dankbaar zijn.

 

Sander van de Heuvel