Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Legende van de Rode Draad

20 maart 2021 @ 20:30 - 22:30

€17,50

Met wie voel jij je verbonden in het leven?
Legende van de Rode Draad
een inspirerende muziekvoorstelling

Zaterdagavond 20 maart en zondagmiddag 21 maart 2021

Je heb het vast wel eens meegemaakt; je komt iemand tegen met wie het meteen klikt en die je hoe dan ook tegenkomt in je leven; een zielsverwant. De oude Japanse legende van de Rode Draad vertelt hoe een onzichtbare rode draad willekeurige mensen verbindt in het leven.

Een mooi thema in de reeks van succesvolle projecten van Orkest L’Aventure Musicale, waar de passie voor muziek als een rode draad de muzikanten verbindt. Peter-Paul van Esch en het orkest zoeken de rode draad in allerlei muziekstukken over vrijheid en vaderlandsliefde (Leyenda de Milliano over de vrijheidsstrijder Emiliano Zapata en Hymn to Red October). Ook de liefde met muziektitels als Radar Love, El tango de Roxanne uit de film Moulin Rouge zal indruk maken.

De presentatie van de voorstellingen is in handen van Danielle Lous en de voorstelling wordt artistiek omlijst door Ali Clarke, een Ierse danseres die met rode draden een cross-over maakt tussen dans en circus op het podium en in de zaal. Daarnaast zal Josanne Buiting de muziek vergezellen van prachtige beelden, zodat de betekenis van de muziek verduidelijkt wordt.

Naast de (zang)solisten Randy Hoekwater, Don Feltges, Renske Meijer, Laura Bronneberg, Tessa van Buuren en Neil Foreman werken mee aan deze voorstelling dansschool Tango Deseo, Tilburgs Mannenkoor La Renaissance en de kinderkoren Souvenir Jeugdkoor, Kinderkoor Zi-Zo en Koorschool Senta. Ook het vertrouwde ondersteuningscombo is weer van de partij, net als het jeugdorkest van L’Aventure Musicale. Naast prachtige muziek worden ook kunstwerken gecreëerd door Ali Clarke. Deze verrassende kunstwerken worden na afloop van de concerten in de foyer van de concertzaal geveild.

Er zijn twee voorstellingen in de Concertzaal van Theaters Tilburg:
Zaterdagavond 20 maart 2021, aanvang 20.30, zaal open 19.45 uur
Zondagmiddag 21 maart 2021, aanvang 14.30, zaal open 13.45 uur

Kaartjes à € 17,50 incl. koffie/thee tijdens de pauze en een programmaboekje, zijn te bestellen via www.aventuremusicale.nl, www.theaterstilburg.nl (zaterdag), www.theaterstilburg.nl (zondag),
en bij de kassa van Theaters Tilburg (à € 20,50).

Gegevens

Datum:
20 maart 2021
Tijd:
20:30 - 22:30
Kosten:
€17,50

Organisator

L’Aventure Musicale
Telefoon:
0652300235
E-mail:
aventuremusicale@gmail.com
Site:
www.aventuremusicale.nl

Locatie

Theaters Tilburg
Louis Bouwmeesterplein 1
Tilburg, 5038 TN Nederland
+ Google Maps
Site:
www.theaterstilburg.nl